Sport Vlaanderen Liedekerke


Numéro de téléphone
053 67 12 15
Horaire d'ouverture
non disponible
Website
https://www.sport.vlaanderen/waar-sporten/onze-centra/sport-vlaanderen-liedekerke/
Sports
Ice hockey, Patinage

Description

De ijshal van Sport Vlaanderen in het landelijke Liedekerke, op een boogscheut van zowel Brussel, Aalst, Ninove als Ternat, opende haar deuren in 1984 en was van bij de start een schot in de roos. De optimale ijskwaliteit en de vele leuke activiteiten die er georganiseerd worden, zorgden ervoor dat Sport Vlaanderen Liedekerke ook ver buiten de regio een gekend schaatscentrum werd.

Tijdens het schaatsseizoen, dat loopt van half september tot eind mei, kunnen schaatsliefhebbers naar hartenlust sporten op de ijsbaan met olympische afmetingen (60 m x 30 m). Er wordt steeds gestreefd naar een optimale ijskwaliteit en er zijn maar liefst 1.000 paar schaatsen ter beschikking voor wie geen eigen schaatsen heeft.

In het plaatselijke eet- en praatcafé Goe Gevallen is het ook voor niet-schaatsers aangenaam vertoeven: je hebt er zicht op de schaatsbaan en er is een ruime keuze aan dranken, snacks en gerechten. Reserveren voor de cafetaria kan op het telefoonnummer +32 478 45 16 09.

In de ijshal worden er schaatslessen georganiseerd voor alle leeftijden. Je kan er ook leren ijsdansen of tijdens een aantal initiatielessen kennismaken met een handvol uiteenlopende sportdisciplines op het ijs, van ijshockey tot kunstschaatsen. Daarnaast kan je je inschrijven voor gezinsschaatsen, ontbijtschaatsen of funhockey.

Sports disponibles