Available sports

Soccer Natation Indoor or Outdoor Climbing Running Archery Mountain bike BMX Ice skating

Description

Het centrum van Sport Vlaanderen Hofstade is niet het oudste, maar wellicht wel het meest veelzijdige onder de centra van Sport Vlaanderen. Het ligt midden in een natuurgebied van 172 hectaren en heeft sport- en ontspanningsmogelijkheden voor alle leeftijden en interesses. De sporthal is geschikt voor de meeste indoorsporten, er is een zwembad en een speeltuin voor de kleinsten.

Hofstade is een mekka voor liefhebbers van outdoorsporten. Aan wandelpaden, loopparcours, mountainbike- en fietsroutes is er in het natuurgebied natuurlijk geen gebrek. Je vindt op het domein ook een verlichte Finse looppiste met Fit-O-Meter, een boogschietstand, een omnisportterrein, een polyvalent grasveld, een BMX-piste, een klimmuur en een skeelerpiste. In Sport Vlaanderen Hofstade kan je sinds 2014 ook je hoogtevrees temmen op een uitgebreid hoogtouwenparcours, of relaxen op de 650 meter lange strandzone.

Card image cap

Optimisez le revenu de vos terrains de soccer

Augmentez le taux d'occupations de vos infrastructures.

Avec la disponibilité en temps réel et le moteur de recherche, nos utilisateurs peuvent facilement planifier des parties de soccer.

Optimisez le taux d'occupation de vos infrastructures sportives grâce à notre annuaire sportif.

Information sur le logiciel