Available sports

Soccer Volleyball Badminton Natation Beach volley Field hockey Handball Fitness Indoor or Outdoor Climbing Basketball Table tennis baseball Running Dance Gymnastics Golf Rugby Judo Karate Cycling Snowboard boxe yoga Athlétisme Taekwondo

Address

101 Tervuursevest,
Heverlee
Belgium
Show in google map

Opening hours

Card image cap

Description

Het Universitair Sportcentrum van de KU Leuven biedt in samenwerking met UCLL een immens sportaanbod aan. Voor de meeste sporten heb je enkel een sportkaart nodig om deel te nemen. Het ligt aan de Leuvense stadsrand en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zin om voetbal te spelen met je kotgenoten? Of liever volleybal met je buren? Voel je meer voor een partijtje tennis met je vriendin... Geen probleem!

Op het Universitair Sportcentrum kan je van heel wat infrastructuur gebruik maken. Fitness, 4 sporthallen, zwembad en meer! Grasvelden, pistes, tennis en meer!

Tijdens de zomermaanden organiseert het Universitair Sportcentrum ook z’n bekende sportkampen. Zij richten zich naar de jeugd en vinden plaats op de terreinen van het sportcentrum. 

Card image cap

Optimisez le revenu de vos terrains de soccer

Augmentez le taux d'occupations de vos infrastructures.

Avec la disponibilité en temps réel et le moteur de recherche, nos utilisateurs peuvent facilement planifier des parties de soccer.

Optimisez le taux d'occupation de vos infrastructures sportives grâce à notre annuaire sportif.

Information sur le logiciel