Available sports

Soccer Volleyball Badminton Natation Beach volley Field hockey Handball Fitness Indoor or Outdoor Climbing Basketball Table tennis baseball Running Dance Gymnastics Golf Rugby Judo Karate Cycling Snowboard boxe yoga Athlétisme Taekwondo

Address

101 Tervuursevest,
Heverlee
Belgium
Show in google map

Opening hours

Card image cap

Description

Het Universitair Sportcentrum van de KU Leuven biedt in samenwerking met UCLL een immens sportaanbod aan. Voor de meeste sporten heb je enkel een sportkaart nodig om deel te nemen. Het ligt aan de Leuvense stadsrand en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zin om voetbal te spelen met je kotgenoten? Of liever volleybal met je buren? Voel je meer voor een partijtje tennis met je vriendin... Geen probleem!

Op het Universitair Sportcentrum kan je van heel wat infrastructuur gebruik maken. Fitness, 4 sporthallen, zwembad en meer! Grasvelden, pistes, tennis en meer!

Tijdens de zomermaanden organiseert het Universitair Sportcentrum ook z’n bekende sportkampen. Zij richten zich naar de jeugd en vinden plaats op de terreinen van het sportcentrum. 

Card image cap

Logiciel de gestion pour soccer

Digitaliser votre club de soccer avec notre logiciel de gestion adapté spécifiquement pour le soccer

Le logiciel de gestion vous permet de gérer vos installations sportives, les réservations, les abonnements & adhésions, et tous les aspects administrations de la vie de votre club de soccer ou de votre centre sportif.

Information sur le logiciel